COACHING MODULER

VÅGN OP til indre glæde

HVAD ER “VÅGN OP TIL INDRE GLÆDE”


Få ryddet op i KROPSLIGE & FØLELSESMÆSSIGE udfordringer, som vil hjælpe dig til at føle dig mere i balance, stærk og MERE DIG SELV!

VÅGN OP! med 12 x INDSIGTER får du en helt ny mobilitet og lethed i sindet og kroppen, som vil få dig til at udstråle STYRKE, SKØNHED og KÆRLIGHED til dig selv og andre!

På KUN 12 UGER guides og hjælpes du til at transformere gamle traumer, tunge tilstande, sorg, dårligt selvværd & blokerende følelser til AFSLAPPETHED, INDRE RO & LETHED!

KENDER DU DET?

Er du træt af dine spændinger i kroppen? Føler du dig tit overstimuleret og/eller energi forladt af alt det, du kan mærke i din krop?

Kæmper du med dårligt selvværd? Føler du dig anderledes, fordi du hele tiden kan mærke, hvordan andre har det, og tager deres følelser på dig? Føler du dig stresset og overvældet?

Føler du dig meget sårbar fordi du skal knokle og kæmpe hårdt i dit liv: kropsligt, karrieremæssigt, relationer, kærlighed eller måske kæmper du mest mod dig selv?

Føler du også, at der må findes så meget mere i livet, der venter på dig?

DET FÅR DU VED BEHANDLINGEN

Indre ro, afslappethed og en behagelig kropsfornemmelse!

Du vil opleve kærlighed, nærvær og omsorg for din krop, din sjæl, og dine tanker og følelser om dig selv, uden at du føler dig stresset, utilpas eller utryg.

Derudover vil du opnå...

... En dybere forståelse og tro på dig selv, med stor selvtillid og selvværd, uden at du bliver overvældet af usikkerhed i svære situationer, fordi du ikke ved, hvad du skal sige eller gøre, og hvor du føler, at der må være noget galt med dig

... En naturlig, højt vibrerende og spirituel bevidsthedstilstand, som du vil kunne føle og mærke i din krop, uden at du skal meditere i timevis. Den afslappede tilstand vil blive en naturlig del af dig, og vil give dig den samme følelse af ro og oplysthed som meditationen giver.

... En balance mellem det maskuline og feminine, så du får en større handlingskraft rettet mod dine drømme, og så du kan træffe de rigtige beslutninger, uden at være bange for at miste noget, eller gøre noget forkert, fordi du vil vide, det er de vigtige og rigtige skridt du tager.

12 x INDSIGTER & COACHING MODULER

Du vil modtage 12 x indsigter og coaching moduler undervejs i dit 12 ugers behandlingsforløb. Disse coaching moduler vil hjælpe dig til at følge med din fysiske/kropslige udvikling, så du rykker dig både mentalt og fysisk.

12 x MASSAGE
BEHANDLINGER

Du vil på aftalte datoer modtage i alt 12 bindevævs behandlinger. Hver behandling vil fokusere på et bestemt område af din krop, og virke på specifikke områder både fysisk og mentalt.

HVAD SIGER FOLK OM "VÅGN OP" BEHANDLINGSFORLØBET?

- Simone

Jeg var på et ca. 3 måneders forløb med 12 sessioners hos Liv, og det har virkelig være både pengene, tiden og det hårde arbejde værd!

Jeg fandt Liv da jeg ledte efter en behandler der kunne lave bindevævsmassage, men har virkelig også haft kæmpe gavn af hendes coaching, spiritualitet og lyttende øre.

Jeg følte mig ked af det, umotiveret, frustreret og havde negative tankemønstre. Liv hjulpet mig så godt igennem disse ting, og jeg føler stor positiv ændring i min tilværelse.

Jeg har virkelig følt mig fuldstændig tryg i hendes hænder og følt at alle mine psykiske og fysiske problematikker, er blevet taget imod og vendt og drejet i mit eget tempo, så jeg hele tiden kunne følge med.

Jeg har også oplevet stor forbedring i fysikken, hvor Liv har hjulpet mig med at løsne mange kroniske spændinger som har resulteret i meget sundere kropsholding.

Jeg er så taknemlig for at Liv har hjulpet mig med min indre rejse til at finde meget mere ro, kærlighed til mig selv og livsglæde i mit liv! Jeg kan VARMT anbefale Liv!!

BINDEVÆVS REBALANCING FORLØ
Side: FORLØB