Bindevævs massage

FORLØBET AF VÅGN OP TIL INDRE GLÆDE

før sessionen
før sessionen
after 12 sessionen
after 12 sessionen

1. SYNSPUNKTER, SELV-ACCEPT, INDRE INDSTILLING & NUETS KRAFT:
Hvad kan jeg gøre, for at acceptere min fortid og den situation jeg står i?

1. UGE: Bindevævs massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Hovedet / akutte spændinger eller smerter

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Giv slip på  negative overbevisninger om dig selv og gamle holdninger, og åben dig op for en ny vej uden frustration.

Denne session handler om begyndelsen af vores samarbejde. Her snakker vi rigtig meget om dig, din situation og dine udfordringer. Herfra viser jeg dig en ny retning, så du kan få det bedre i dig selv. Vi starter her processen som kommer til at skabe en dybere kontakt til hvem du er.

Hvordan har du det lige nu? Hvor ligger dine udfordringer? Hvad er dit nuværende standpunkt? Hvad er dine mål og hvor vil du hen?

før sessionen
før sessionen
after sessionen
after sessionen

2. HJERTEÅBNING, SELVVÆRD & MIN SJÆLSMISSION:
Hvad inspirerer mig og hvad ønsker jeg mig i mit liv?

2. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Brystkurv / skuldre / ribben / mave

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Hjerteåbning, inspiration og selvtillid. Troen på dig selv, at du er god nok som du er. Kærlighedsliv og tillid.

Denne session åbner dit hjerte, forløser hjerteblokeringer og aktiverer dit hjertechakra. Vi vil her finde frem til, hvor du har gamle hjertesmerter, der tynger dig. Din vejrtrækning vil blive forbedret, fordi din brystkasse kan udvide sig mere.

Hvad inspirerer dig i dit liv? I hvilke områder i dit liv, føler du dig utilstrækkelig? Hvor oplever du lavt selvværd?

før sessionen
før sessionen
after sessionen
after sessionen

3. JORDBUNDETHED, TYNGDEKRAFT & SIKKERHED I LIVET:
Hvor mangler jeg retning, min plads og fodfæste i mit liv?

3. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Fødder og ben

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Jordbundethed. Fodfæste. At føle dig båret, ankommet og stabil i livet.

I denne session forbinder jeg dig med dig selv og den jordiske energi. Du vil få følelsen af, at det er let og behageligt i dine ben og fødder. Livet og at leve her på jorden vil blive lettere. Vi arbejder med gamle blokeringer og overbevisninger om, at livet er hårdt for dig. Vi transformerer dine overbevisninger til en følelse af, at det er skønt at være dig og behageligt at være i din krop.

Hvor svært er det for dig at være på jorden? Hvad synes du har været svært for dig og tynger dig? Har du fundet din plads i livet?

4. NÆRVÆR I RELATIONER & GIVE og TAGE:
Hvor er det vigtigt at kunne sige fra eller nej i mit liv?

4. UGE: BINDEVÆVS MASSAGE:

KROPSDEL & BEHANDLING
Skuldre og nakke / Hovedpine

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Nærvær og distance i sociale relationer. Skaberkraft og handlingskraft. Giv slip på den tyngde, du bærer på dine skuldre.

Her forløser vi gamle holdninger og blokeringer ud fra din fortid. Vi arbejder med de områder i dit liv, hvor det ikke er muligt at være nærværende overfor dine nærmeste, fordi du føler, at du skal holde afstand eller skabe distance. Vi vil bringe "at give og at tage" i balance igen. Og der hvor du føler passivitet og handlingslammelse, der skaber vi nyt flow. Så du kan komme mere i handling igen.

Hvor megen vægt bærer du på dine skuldre? Er der balast fra din fortid, der tynger dig? Hvad tynger dig i livet? Er det lettest for dig at give eller tage mod? Hvor trækker du dig tilbage, fordi du har brug for det? Og føler du dig samtidig trist eller ensom, fordi du skaber distance?

5. STILHED, INDRE KRAFT, AFGRÆNSNING & SELVACCEPT:
I hvilke områder af mit liv er det svært for mig at sætte grænser?

5. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Ben / indersiden af låret / bækken

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Accept af dig selv og selvkærlighed. Grænser, at lære at sige stop. Indre ro og stilhed. Evnen til at give slip på gamle ting og smerter.

I denne session går vi mere i dybden med din indre kerne, og din indre styrke og visdom. Herfra vil det blive lettere for dig at navigere udfra dit indre kompas, når du skal træffe beslutninger. Her fører jeg dig tilbage til din indre ro og stilhed. Her giver du slip på de områder du er klar til, for at elske dig selv på flere niveauer.

Hvor overskrider du dine egne grænser eller andres? Hvor overskrider andre dine grænser? Kan du sige fra og stop?

6. INTUITION, KREATIVITET, INDRE RO & FORBUNDENHED MED SJÆL:
Hvordan kan jeg stoppe mine tankemylder, selvkritikeren og mit dårlig selvværd?

6. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Mave

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: God mavefornemmelse. Følelser i balance. Indre ro. Individuel kreativitet. Kontakt til din intuition, indre kerne og styrke.

I denne session vil vi vække din intuition og rydde op i dine følelser, tanker og dit selvværd. Du vil igen komme i kontakt med din indre kerne og din visdom. Her vil vi arbejde på at du kan få endnu mere tillid til livet, og få følelsen af, at alt er ok, og ligesom det skal være.

Er det svært for dig at navigere imellem forstanden, dit hjerte og din mavefornemmelse? Kender du til indre kaos, og til at være styret af dine følelser? Er det svært for dig at komme ud af overvældelse? Hvor meget er du i kontakt med din intuition?

før sessionen
før sessionen
after sessionen
after sessionen

7. SLUT FRED MED FORTIDEN & DIG SELV:
Jeg har altid følt at jeg skal klare tingene selv og at de eneste jeg kan stole på er mig

7. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Ryg og lænd

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Få støtte i ryggen og dit liv. Sammenhæng med kærlighed og økonomi. Føl dig stærk og tryg i livet. Anerkend din støtte

Her forløser vi de begrænsninger som ligger i at føle dig alene og forladt, og at du skal bære alt selv. Her vil du få støtte og ny styrke til at være dig, så du kan stå stærkt på en helt ny måde og rette dig selv op igen.  

Kan du spørge om hjælp? Ønsker du dig mere støtte i livet, og har du samtidig svært ved at tage i mod? Har du altid skulle bære alt selv?

før sessionen
før sessionen
after sessionen
after sessionen

8. IDENTITET, INDRE LYS & AUTENTICITET:
Viser jeg mit indre lys og er jeg autentisk over for mig selv og andre?

8. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Ansigt og hals

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Autenticitet. Selvaccept. Dit sande selv. Udtryk dig selv frit og vis dit indre lys, uden at holde dig tilbage længere.

I denne session arbejder vi på, at du elsker dig selv for den du er og viser dig selv som du er. Du er lige præcis som du skal være og hvis du er i tvivl om, hvem du er, så vil du komme i en dybere kontakt med dig selv og din autenticitet.

Hvor holder du vreden tilbage, fordi du ikke må vise den? Viser du måske kun din rummelige side? Hvor holder du dig selv og dit indre lys tilbage? Siger du altid, det du føler? Har du lysten til bare at kunne være dig selv? Og hvor skal du have en facade på, for at du føler dig accepteret? Oplever du, at du har en facade på?

før sessionen
før sessionen
after sessionen
after sessionen

9. UNIKHED, OVERBLIK, FLOW, FEMININ SIDE & INDRE VISDOM:
Hvordan erkender jeg at jeg er enestående? Hvad gøre mig unikt? Hvorfor holder jeg mig lille?

9. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Feminin side / en side af kroppen

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Feminin og maskulin side i dig selv. Balance mellem to polariteter / modsat i livet. Din ensartethed og dit indre kald.

I denne session støtter vi din indre kraft, din forbindelse til dit hjerte, din intuition og dine visioner. Vi fjerner de gamle blokeringer som står i vejen for, at du kan stråle med din unikhed og dit lys. Her vil vi arbejde på din feminine side. Her vil du lære forskellen mellem begge sider, og hvordan du kan bruge og anvende begge sider til din fordel. Vi bringer de to sider mere i balance.  

I hvilke områder tror du ikke nok på dig selv endnu? Hvor er du i tvivl om, du er god nok, som den du er? Ved du, at du er unik og enestående? Kan du se og udleve det? Hvad gør dig unik? Og hvor saboterer du dig selv?

10. OPNÅ MÅLET, MASKULIN SIDE, FOKUS & KLARHED:
Hvordan opnår jeg det, jeg vil i mit liv? Hvad skal jeg gøre for at knokle mindre hårdt?

10. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Maskulin side / en side af kroppen

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Integritet af din maskuline side. Samarbejde mellem begge sider. Vis og udtryk din unikhed, frihed og lethed, når begge dele arbejder sammen / alignement.

I denne session kigger vi på din maskuline side og alt hvad der hører til. Vi forvandler de områder, hvor du knokler til mere lethed og flow, så du kommer mere i tillid, og der ved i kontakt med din handlingskraft, så du fx kan forbedre din økonomi uden knokleri.

Føler du, at du skal knokle hårdt for at få success? Er det svært for dig at handle på dine drømme og ønsker? Vil du opleve mere lethed og frihed af ballast og pres?

11. FORBUNDENHED, FRIHED, LETHED DRØMME & VISIONER:
Hvor meget føler jeg mig forbundet med alt omkring mig?

11. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Hele kroppen

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Føl og mærk hvordan du er forbundet med ALT. Vågn op til alle dine sanser. Du er en del af det hele. Føl dig fri og forbundet.

I denne session vil du opnå en følelse, af føle dig forbundet med din indre styrke, din sjæl og føle dig let og frit. Herfra vil det være lettere for dig at navigere som menneske, når nye udfordringer og opgaver dukker op, uden frustrationer.

Oplever du den følelse af frihed og lethed i dig? Hvor ønsker du at kunne frigive begrænsninger og gamle holdninger for at føle dig let og frit? Hvor meget føler du dig forbundet med alt omkring dig?

12. TILFREDSHED, NY BEGYNDELSE:
Følelsen af at være ankommet i mig selv, tilfreds og livsglad!

12. UGE: Bindevævs Massage:

KROPSDEL & BEHANDLING
Hovedet / hele kroppen

INDSIGT & COACHING MODUL:

TEMA: Forandringer er en del af livet. Ny styrke i dig selv. Ro og selvaccept og viden om hvem du er.

I denne session handler det om afslutning og en ny begyndelse. Vi vil se på, hvad der er sket siden den første session. Her gives slip på det sidste du frygter, for at kunne tage mod positive ting og stemninger i dig selv. Nu ved du hvem du er, og du kan give dig selv lov til at tage mod kærlighed, nærvær, penge, drømme og alt det nye der venter på dig. Her integrerer vi, og sammenfatter alt den viden, du har opnået i de sidste 12 uger.

Hvad har vi opnået? Hvor står du i dag? Hvad skete i forløbet? Er du klar til din ny begyndelse?

før sessionen
før sessionen
after 12 sessionen
after 12 sessionen
Side: FORLØB » INDHOLD: VÅGN OP - FORLØB